Настав той момент - Зеленський висунув термінові вимоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Настав той момент - Зеленський висунув термінові вимоги

Настав той момент - Зеленський висунув термінові вимоги
Джерело:  online.ua

На традиційній нараді в Офісі президента обговорили комунікацію Кабінету з міністрів з населенням. Лідер Володимир Зеленський вимагає від уряду роз'яснення людям, для чого саме змінили формат адаптивного карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

За його словами, українці повинні розуміти, навіщо державу поділили на зони за чотирма категоріями — від "зеленої" до "червоної", які залежать від епідемічних показників.

"Володимир Зеленський вимагає від уряду чіткого пояснення людям, як відбувається розподіл на чотири зони та навіщо потрібен адаптивний карантин", - наголосили в офісу.

Також на нараді обговорили допомогу українцям у часи пандемії на карантину. міністр розвитку економіки Ігор Петрашко розповів про відшкодування двох третин зарплат 358 тисячам громадян зі 180 тисяч ФОПів. Також в уряді спростили отримання виплат з безробіття.

"Це красиво звучить. Але багато хто постраждав, втратив роботу, пішов у вимушену відпустку. В цілому люди сьогодні отримують значно менше. Держава повинна давати або можливості робити щось самому, або забезпечувати місцем роботи. Настав той момент життя, коли треба створювати величезну кількість робочих місць. І перезапуск державних підприємств, промисловості має відіграти в цьому стратегічну роль", - додав Зеленський.

Нагадаємо, карантин в Україні триває з середини березня. Його послабили у травні, з 1 серпня адаптивний карантин перейшов у формат згаданих зон.

Як повідомляв ONLINE.UA, луцька влада зважилася на гучний демарш проти офіційного Києва. Міська рада відмовилася вводити жорсткий карантин відповідно до рішення державної комісії з питань ТЕБ і НС. Подробиці карантинного скандалу — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?