Наступ окупантів на сході України видихається
Категорія
Україна
Дата публікації

Наступ окупантів на сході України видихається

Наступ окупантів на сході України видихається
Джерело:  online.ua

За даними Генштабу ЗСУ, активність ворога на сході України поступово слабне, однак кремлівська окупаційна армія продовжує проводити наступальні дії на Луганщині та Донетчині.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Наступ окупантів на Донбасі вже захлинувся 

На більшості напрямків ведення бойових дій ворог намагається закріпитись на зайнятих рубежах та продовжує наносити ракетні та авіаційні удари по об'єктах критичної інфраструктури в районах населених пунктів Авдіївка, Новоселівка Друга, Новомихайлівка та Микільське.

Силами окремих підрозділів Західного військового округу, 11-го армійського корпусу балтійського флоту, Східного та Центрального військових округів, ворог здійснює підготовку до відновлення наступу на Слов’янському напрямку.

Окупанти здійснили спробу наступальних дій в районі населеного пункту Довгеньке. Цей наступ відбили підрозділи Сил оборони, ворог зазнав втрат і відступив.

На Донетчині ворог продовжує намагання прорвати оборону ЗСУ та вийти на адміністративні кордони Луганської області.

У напрямку Лиманського окупанти припинили наступ, однак продовжують обстрілювати населені пункти Лиман, Озерне та Діброва.

Триває наступ кремлівської окупаційної армії на Сєвєродонецьк, також окупанти намагаються вести наступ у напрямку Тошківки.

В районі Бахмуту ворог за підтримки артилерії вів наступ у напрямку Липового та Трипілля, однак зазнавши втрат, вимушений був відступити.

За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках відбито 11 атак ворога, знищено 6 танків, 10 одиниць бойової броньованої техніки та 6 одиниць автомобільної техніки противника. Підрозділи протиповітряної оброни на зазначених напрямках збили 1 безпілотник типу "Орлан-10" та ворожий літак Су-25.

Авіаційні та зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил знищили 4 ворожі крилаті ракети.

На півдні України окупанти не проводять наступальних дій та намагаються утримати зайняті рубежі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?