ЗСУ знов зруйнували переправу росіян через Сіверський Донець і знищили їхню техніку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знов зруйнували переправу росіян через Сіверський Донець і знищили їхню техніку

ЗСУ знов зруйнували переправу росіян через Сіверський Донець і знищили їхню техніку
Джерело:  online.ua

ЗСУ знов зруйнували переправу росіян через Сіверський Донець, знищили ворожу техніку та декілька десятків російських військових.

Джерлео: МВС

РФ знову намагалася перейти через Сіверський Донець

Ворог планував подолати Сіверський Донець, а натомість поповнив склад підводного флоту, - повідомили в МВС.

За словами МВС, аеророзвідники Державної прикордонної служби України виявили, що окупанти налагодили через річку переправу.

Навівши понтонний міст вони збиралися переправити близько десятка одиниць броньованої техніки.

Вчасна передача інформації до артилеристів ЗСУ внесла корективи у плани загарбників і влучним пострілом було зруйновано переправу разом з танком противника, який саме в цей час на ній й знаходився.

Ворожі танки, БМП та піхота намагалися сховатися. Знайти їх допомогла «пташка» українських прикордонників. За результатами роботи нашої артилерії ворог втратив кілька одиниць техніки і кількадесят військових, - повідомили в міністерстві.

Нагадаємо, що РФ 11 травня вже намагалася форсувати річку.

За даними американського Інституту дослідження війни, під час спроби форсувати річку Сіверський Донець армія РФ втратила 485 з 550 військових 74 мотострілецької бригади.

Також було ушкоджено понад 80 одиниць російської техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?