Наступниця Меркель прокоментувала гучний скандал, який спалахнув навколо неї
Категорія
Світ
Дата публікації

Наступниця Меркель прокоментувала гучний скандал, який спалахнув навколо неї

Наступниця Меркель прокоментувала гучний скандал, який спалахнув навколо неї
Джерело:  online.ua

Наступниця канцлерки Німеччини Ангели Меркель на посту лідера Християнсько-демократичного союзу Аннегрет Крамп-Карренбауер відреагувала на критику, яка була спровокована її жартом, що висміює інтерсексуалів, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Як відомо, активісти, які захищають права сексуальних меншин, і політики розкритикували жартівливу карнавальну промову Крамп-Каренбауер, у якій вона висміяла ідею туалетів для інтерсексуалів.

Політикиня звернулася до прихильників у північному місті Деммін ввечері 6 березня. Наступниця Меркель захистила свій жарт і сказала, що не може зрозуміти реакцію, яку він спровокував. Дух карнавалу, сказала вона, означає, що "не треба зважувати кожне ваше слово".

 "Якщо ми такі жорсткі, як це було в останні кілька днів, тоді частина традицій і культури в Німеччині буде зруйнована, а ми не повинні допускати цього. Зараз це так, ніби ми найнапруженіші люди в світі. Так не може продовжуватися", - сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше наступниця канцлерки ФРН Ангели Меркель, голова Християнсько-демократичного Союзу (ХДС) Аннегрет Крамп-Карренбауер, вкотре підтримала будівництво газопроводу "Північний потік-2" та висловила невдоволення можливою реакцією США у вигляді санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?