Наступниця Меркель жорстко розкритикувала ідею Макрона
Категорія
Світ
Дата публікації

Наступниця Меркель жорстко розкритикувала ідею Макрона

Наступниця Меркель жорстко розкритикувала ідею Макрона
Джерело:  online.ua

Наступниця канцлерки Німеччини Ангели Меркель на посту лідера Християнсько-демократичного союзу Аннегрет Крамп-Карренбауер жорстко розкритикувала ідею президента Франції Еммануеля Макрона про єдину мінімальну заробітну плату в ЄС, передає ONLINE.UA з посиланням на Die Welt am Sonntag.

Варто зазначити, що політикиня погодилася з Макроном лише в питанні посилення безпеки зовнішніх кордонів блоку.

"Ми повинні завершити Шенген", - сказала вона, додавши, що необхідно домовитися про довершення "охорони кордону".

Вона також запропонувала cкоротит парламентські засідання в Страсбурзі і сказала, що чиновники ЄС більше не повинні звільнятися від національного податку на прибуток.

Що стосується питань безпеки, вона підтримала постійне місце в ЄС у Раді Безпеки ООН, а також заснування Ради європейської безпеки з участю Великої Британії.

 Окрім того, наступниця Меркель не підтримує запровадження єдиного соціального захисту для робітників на всьому просторі ЄС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше наступниця канцлерки ФРН Ангели Меркель, голова Християнсько-демократичного Союзу (ХДС)  Аннегрет Крамп-Карренбауер, вкотре підтримала будівництво газопроводу "Північний потік-2"  та висловила невдоволення можливою реакцією США у вигляді санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?