Настя Каменських показала фото в купальнику і нарвалася на критику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських показала фото в купальнику і нарвалася на критику

Настя Каменських показала фото в купальнику і нарвалася на критику
Джерело:  online.ua

Відома співачка Настя Каменських сьогодні опублікувала в своєму Instagram новий знімок з відпочинку, але її фолловери розкритикували зірку за надмірну відвертість.

Як повідомляє ONLINE.UA, 32-річна Настя Каменських вирішила поділитися в соцмережі пікантним фото зі свого відпочинку на Сардинії (Італія). На знімку зірка позує в білому бікіні з декоративними кільцями.

Співачку сфотографували на яхті, коли вона сперлась однією рукою на стіл, а другою поправляє розпущене волосся. Свій романтичний образ Настя доповнила легкою жовто-білою накидкою, мініатюрним кулоном на шиї і масивним браслетом.

У підпису до фото зірка української поп-музики написала про те, що її надихає і як вона знаходить нові ідеї.

«Ви знали, що більшість ідей народжуються, коли мозок знаходиться в стані спокою і ви не намагаєтеся цю секунду що-небудь придумати? Головне насититися новою інформацією, надихнутися і ви навіть не помітите, як знайдете круте рішення», – пише співачка.

У коментарях під постом багато фолловерів розкритикували Каменських. Деякі з них зауважити, що подібні «філософські» речі навряд чи варто писати, фотографуючись в бікіні, інші – за надмірну відвертість у позі. На думку деяких дописувачів, співачка стає «як всі», постійно демонструючи оголене тіло.

Нагадаємо, що вчора інша українська зірка – Надя Дорофєєва пригрозила усім своїм хейтерам в Інстаграм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?