Настя Каменських представила яскравий кліп на трек "Девочки рулят"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських представила яскравий кліп на трек "Девочки рулят"

Настя Каменських представила яскравий кліп на трек "Девочки рулят"
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських(NK) 18 березня нарешті представила довгоочікуваний кліп на новий танцювальний трек "Девочки рулят". Свою запальну пісню артистка присвятила всім дівчатам, головна місія яких – прикрашати цей світ своєю красою, сексуальністю та добротою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на  Ютуб-канал  співачки.

Варто зазначити, що справжнім юрпризом для фанатів Насті Каменських стала поява в кліпі інших українських зірок, а саме: телеведучої Леся Нікітюк, співачки та моделі Даші Астаф'євої, дизайнерки Анни Завгородної та блогерки Тані Парфільєвої.

"Цей трек – маніфест всіх відривних дівчат. Це той красивий, захоплюючий, сексуальний світ, у якому живе кожна з нас. Вона перебуває в гармонії з собою й насолоджується кожним моментом",– прокоментувала свою нову роботу Настя Каменських.

За словами режисера кліпу Леоніда Колосовського, у ролику його команда хотіла відтворити атмосферу "жіночої банди", "дівочої тусовки", "всесвіту дівчат".

"Ми зіставили дві радикально різні концепції – жіночий світ в рожевих тонах у поєднанні з зухвалою і самовпевненою поведінкою дівчат у кадрі. Так нам вдалося зняти жіночий маніфест 2021 року і крутий вайб для всіх дівчат. Для відео ми пригнали рожевий кадилак. Доставляли машину в павільйон на спеціальному лофері за 2 дні до зйомки, щоб протестувати заздалегідь всі рухи. Під замовлення в майстерні для одного кадру ми робили кран, який дозволяв нам проїхати в вікно і міг створити оберти, які бачимо в кліпі", – розповів режисер.

Настя Каменських зізнається, що своїм новим треком хотіла нагадати кожній дівчині, що вона унікальна та дуже крута.

"Мені хотілося запросити для зйомок кліпу класних та ефектних дівчат, крутих role models, які своїм прикладом показують, що ми дівчата, такі дівчата. Такі різні, але дуже схожі одна на одну. Наша суперздатність – нести у світ натхнення, любов і вкожну свою справу вкладати всю душу. Так хочу, щоб дівчата завжди пам'ятали, що ми особливі і рулимо світом, кайфуючи по життю", – наголосила співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?