НАТО разом з Україною планує потужний удар по РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

НАТО разом з Україною планує потужний удар по РФ

НАТО разом з Україною планує потужний удар по РФ
Джерело:  Тиждень.ua

Союзники НАТО разом з Україною проведуть масштабні навчання на тлі гібридних загроз у Чорноморському регіоні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Тиждень".

За такими новинами виступив очільник представництва Альянсу в Україні Александер Вінніков у власній статті "Україна-НАТО: Нові виклики та можливості". Згідно з його твердженнями, блок завжди підтримував Київ в обороні проти російської агресії.

"2020-го Україна й НАТО спільно проведуть масштабні навчання за сценарієм, пов’язаним із гібридними загрозами у Чорноморському регіоні. Це ще один практичний приклад підтримки НАТО, погодженої міністрами закордонних справ країн-членів Альянсу у квітні 2019 року у відповідь на безпекові виклики в регіоні Чорного моря", - пояснив представник.

Він наголосив на планах розширення партнерства з дружніми до НАТО країнами по всьому світу. Серед цих держав Україні відведено особливий статус.

"НАТО не визнає й ніколи не визнаватиме незаконну анексію Криму Російською Федерацією. Крим - це територія України. Ми також засуджуємо агресивні дії Росії в Чорноморському регіоні й ту підтримку, яку Росія надає воєнізованим угрупованням на сході України", - додав Вінніков.

Окрім того, Альянс позитивно оцінив миротворчі рішення президента Володимира Зеленського та його прагнення дипломатичним шляхом здолати війну.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська влада звинуватила НАТО в активній підготовці до масштабного конфлікту проти своєї країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?