Ми знищимо Путіна: "Національна республіканська армія" взяла на себе підрив авто пропагандистки Дугіної
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми знищимо Путіна: "Національна республіканська армія" взяла на себе підрив авто пропагандистки Дугіної

Ми знищимо Путіна: "Національна республіканська армія" взяла на себе підрив авто пропагандистки Дугіної
Джерело:  online.ua

Члени "Національної республіканської армії" взяли на себе відповідальність за підрив авто доньки головного ідеолога війни РФ проти України Олександра Дугіна Дар'ї.

Джрело: Ютуб-канал "Утро Февраля"

"Національна республіканська армія" заявила, що ліквідувала Дар'ю Дугіну

Вчора ввечері під Москвою сталася знакова подія - партизани підірвали авто ідеолога "Новоросії", лідера російських фашистів Олександра Дугіна. Цей напад - нова сторінка російського супротиву путінізму. Нова, але не остання. В результаті нападу загинула Дар'я Дугіна-Платонова - тридцятирічна донька Олександра.Дар'я також закликала до знищення українців, була голосом, який закликав до насилля та вбивств. Вчора відбулася помста. Господь зберіг життя Дігуна, однак приготував для нього набагато гірше покарання. Сьогодні настав час сказати, хто його реалізував. Ця акція, як і багато інших на території РФ, реалізована "Національною республіканською армією", - повідомив російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

У "Національній республіканській армії" обіцяють ліквідувати Путіна та його поплічників

Ми, російські активісти, військові та політики, нині партизани та бійці "Національної Республіканської Армії, ставимо поза законом розпалювачів війни, грабіжників та гнобителів народів Росії! Злидні та труни для одних, палаци для інших – суть його політики. Ми вважаємо, що позбавлені права голосу люди мають право повстати проти тиранів. Путін буде нами скинутий і знищений! – йдеться в заяві "НРА".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?