Під Москвою підірвалась автівка з донькою одного з головних ідеологів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Під Москвою підірвалась автівка з донькою одного з головних ідеологів Путіна

Під Москвою підірвалась автівка з донькою одного з головних ідеологів Путіна
Джерело:  online.ua

У Підмосков'ї, в районі  селища Великі Вязьоми підірвалась автівка Land Cruiser Prado, за керком якої перебувала донька відомого кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар'я.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про підрив авто Дар'ї Дугіної

Зазначається, що Дугіна також активно поширювала кремлівську пропаганду через видання RT та "Царьград".

Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado вибухнув у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков'ї, внаслідок чого водій загинула, - повідомили представники правоохоронних органів РФ.

За даними слідства, підірвали Дугіну 20 серпня близько 21 години на повному ходу.

Силовики РФ вважають, що вибуховий пристрій був усередині автомобіля.

Після вибуху машина спалахнула. Слідчими опрацьовуються "всі можливі версії скоєння злочину".

Дугіна народилася у 1992 році. Вона закінчила філософський факультет МГУ, писала про політику для прокремлівських RT та "Царьграда" під псевдонімом Дар'я Платонова.

Також вона — одна з авторів "Книги Z", що готується до виходу, про російське вторгнення в Україну. 4 липня Британія внесла Дугіну до списків санкцій.

Як повідомляють російські пропагандисти, у підірваному автомобілі повинен був їхати і сам консультант кремлівського диктатора Володимира Путіна Дугін, проте в останній момент сів в іншу машину.

Наразі кремлівські пропагандисти активно просувають гіпотезу, що автомобіль з Дугіною нібито підірвали українські "націоналісти". З цього приводу вже висловилися підконтрольні Кремлю Пушилін і Рогов.

Російські бойовики стверджують, що метою атаки могла бути як сама дівчина, так і її батько.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?