Нацистське привітання на тенісному турнірі наробило шуму: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Нацистське привітання на тенісному турнірі наробило шуму: з'явилося відео

Нацистське привітання на тенісному турнірі наробило шуму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У США на тенісному матчі на Кубок Федерації між місцевою збірною та командою Німеччини стався гучний скандал з символом гітлерівської Німеччини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.
Перед стартом поєдинку, який відбувся на Гаваях, на традиційній церемонії відкриття гімн Німеччини було довірено виконати місцевому оперному співаку. За якимось збігом обставин він переплутав слова і заспівав початкові рядки символу "Третього рейху", які звучать як "Німеччина понад всіх у всьому світі".
Читайте також: В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео
Такий поворот трохи збентежив гравців збірної Німеччини, які намагалися переспівати виконавця. Згодом представники Федерації тенісу США вибачилися перед німецькими теннисистсками, які в свою чергу висловили обурення у післяматчевих коментарях.
"Я думала піти з корту. На дворі 2017 рік. Подібні речі не повинні відбуватися в США, - зізналася Андреа Петкович.


У Міжнародній федерації тенісу зазначили, що не будуть ніяк реагувати на інцидент.
Як повідомляв ONLINE.UA, українського футболіста Романа Зозулю в Іспанії звинуватили в підтримці фашизму і нацизму. В результаті, був зірваний його перехід з "Бетіса" в "Райо Валекано".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?