Нацкорпус висунув свої жорсткі вимоги Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Нацкорпус висунув свої жорсткі вимоги Зеленському

Нацкорпус висунув свої жорсткі вимоги Зеленському
Джерело:  online.ua

В столиці і всіх обласних центрах України відбулася ініційована Національним корпусом акція протесту "Ні - капітуляції. Час діяти" - активісти категорично виступають проти сценарію, який передбачає реалізація "формули Штайнмаєра", передає ONLINE.UA.

Нацкорпус вимагає термінової зустрічі із Зеленським, від якого хочуть отримати гарантії недопущення відведення українських військ від лінії розмежування, амністії терористам і введення будь-яких антиконституційних особливих статусів окупованих територій, а також неможливість проведення виборів в ОРДЛО до встановлення контролю України на всій території Донбасу.

Варто зазначити, що мітингувальники запустили в небо світлові ракети і тримали банери з написами: "Вимоги нації - ні капітуляції", "Зеленський, дай гарантії", "Ветерани проти здачі позицій".

"Раніше ми дали президенту Зеленському 10 днів для того, щоб він відреагував на наші вимоги. Сьогодні ми зібралися під стінами облдержадміністрацій, щоб через губернаторів передати наші вимоги президенту. Щоб він нарешті почув, що, незважаючи на втому від війни, українці не хочуть закінчувати війну відведенням військ", - сказав під час мітингу під стінами Київської ОДА представник Нацкорпусу Київщини Олексій Бик.

Наразі відомо, що свої вимоги представники штабів вручили головам облдержадміністрацій з тим, щоб передати їх президентові.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський зробив важливу заяву про шантаж Росії  щодо пропозиції обміняти окупований Донбас на визнання Криму російським. Президент України запевнив, що ні в яких форматах така пропозиція не обговорювалась.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?