Нацрада не продовжила ліцензію телеканалу кума Путіна - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Нацрада не продовжила ліцензію телеканалу кума Путіна - перші подробиці

Нацрада не продовжила ліцензію телеканалу кума Путіна - перші подробиці
Джерело:  24 канал

Телеканал "112 Україна" не зміг отримати продовження ліцензії на мовлення від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Згідно з тезами засідання установи у четвер, 26 вересня, йдеться про ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Лідер ТВ", ТОВ "ТВ Вибір", ТОВ "Новий формат ТВ" і ТОВ "Партнер ТВ".

За словами члена Нацради Сергія Костинського, канал неодноразово порушував правила чинності ліцензії. Його також неодноразово попереджали про це. Головна причина відмови у ліцензії для "112" - невиправлення порушень з 2014 року.

Юрист Василь Сметана наголосив, що згадані 5 підрозділів мають у зоні покриття усі регіони України.

"Це означає, що цифрове мовлення "112 Україна", всі люди, які приймають на антену "112 Україна", вони не зможуть дивитися в найближчий час, можливо вже від завтра", - пояснив він.

Слід відзначити, що представники "112" вже готують позов до суду, не погодившись з вердиктом регулятора.

Нагадаємо, телеканал пов'язують з одіозним та прокремлівським політиком Віктором Медведчуком. Один із засновників "Опозиційної платформи - За життя" - кум президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Констинський нещодавно пояснював, що телеканал Медведчука отримав ліцензію на п'ять частот регіонального мовлення, а де-факто на їх основі створено загальний український канал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?