Навальний екстрено звернувся до команди Путіна - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний екстрено звернувся до команди Путіна - що сталося

Навальний екстрено звернувся до команди Путіна - що сталося
Джерело:  online.ua

Впливовий російський опозиціонер Олексій Навальний, який наразі проходить лікування у Німеччині після скандального отруєння, терміново звернувся до команди очільника Кремля Володимира Путіна та озвучив безкомпромісну вимогу - він хоче, щоб йому повернули одяг, в якому він потрапив до лікарні в російському Омську. Варто звернути увагу на те, що на заклик російського політика офіційна Москва поки жодним чином не відреагувала. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Олексія Навального.

"Минув рівно місяць з того, як мене намагалися вбити бойовою отруйною речовиною... У Росії кримінальної справи немає, а є "дослідча перевірка за фактом госпіталізації". Таке враження, що я не в кому впав у літаку, а послизнувся у супермаркеті і зламав ногу. Ну добре, я нічого іншого не чекав. Мене зараз цікавить одне: мій одяг. А саме той одяг, в якому я був у день отруєння 20 серпня. 30 днів "дослідчої перевірки" були використані для того, щоб сховати цей найважливіший доказ. Перед тим, як вирішити відвезти мене до Німеччини, весь одяг з мене зняли, і відправили абсолютно голого. З урахуванням того, що на моєму тілі "Новачок" був виявлений, і контактний спосіб зараження досить імовірний, мій одяг - дуже важливий речовий доказ. Відведені за законом 30 діб дослідчої перевірки минули. Я вимагаю, щоб мій одяг акуратно упакували в целофановий пакет і повернули мені", - заявив Олексій Навальний.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно один з розробників "Новачка" Віл Мірзоянов несподівано публічно вибачився перед політиком за те, що брав участь в цьому злочинному бізнесі з виготовлення бойової отрути. За словами останнього, всі симптоми головного ворога Путіна підтверджують його отруєння саме "Новачком". Мірзоянов також звернув увагу на те, що на відновлення Навальному після отруєння може знадобитися більше року.

"Приношу свої глибокі вибачення Навальному за те, що я брав участь в цьому злочинному бізнесі — розробці цієї речовини, якою він отруївся", - наголосив Віл Мірзоянов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євросоюз закликав знищити останній козир Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?