Навальний написав листа з СІЗО та розповів про свої плани
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний написав листа з СІЗО та розповів про свої плани

Навальний написав листа з СІЗО та розповів про свої плани
Джерело:  online.ua

Головний ворог президента РФ Володимира Путіна та лідер російської опозиції Олексій Навальний написав листа із СІЗО до усіх своїх однодумців та прихильників, в якому подякував за перегляд розслідування його Фонду про палац очільника Кремля. Окрім того, про всяк випадок, політик попередив, що не планує самогубство. За словами опозиціонера, наразі його психоемоційний стан стабільний, тому хвилюватися не варто. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис в Інстаграмі Олексія Навального.

"Я переживав, як там наше розслідування про палац Путіна. Це була велика робота і хочеться, щоб народ подивився. Напевно, у когось очі нарешті відкриються. А я сиджу. І хто ж буде всіх діставати на тему "допоможіть з поширенням"? Чудово було б мільйонів 25 млн глядачів отримати. Але прийшла адвокат і сказала, що вже 40 мільйонів переглядів( станом на вечір 22 січня уже 56 млн - ред). Мені навіть соромно трохи стало за те, що я засумнівався в тому, що ви і без мене знаєте, що робити. Спасибі. Ви класні. Окремий респект школярам, які, за словами адвоката, "наробили галасу в Тік-Тоці". Не знаю, що це означає, але звучить круто", — зауважив опозиціонер.

Окрім того, Олексій Навальний також озвучив важливе попередження для своїх прихильників.

"У мої плани не входить вішатися на віконній решітці, а також різати собі вени або горло заточеною ложкою. Я дуже обережно ходжу по сходах. Мені кожен день міряють тиск – він як у космонавта і раптовий серцевий напад виключений. Я не п'ю самогон і не об'їдаюся рафаелками. Мій психоемоційний стан абсолютно стабільний. Я ж точно знаю, що зовні моєї в'язниці багато хороших людей і підмога прийде", — підкреслив Олексій Навальний, додавши, що не збирається здаватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кремль вперше відреагував на розслідування Навального про палац Путіна: з окремою заявою з цього приводу виступив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?