Навальний оголосив про повернення в Росію попри кримінальне переслідування
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний оголосив про повернення в Росію попри кримінальне переслідування

Навальний оголосив про повернення в Росію попри кримінальне переслідування
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який лікувався у Німеччині після резонансного отруєння, оголосив про плани повернутися на батьківщину. Політик планує здійснити задум вже незабаром, 17 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його оголошення в Instagram.

За його словами, він ніколи не сумнівався у своїх намірах повернутися, адже в Німеччині опинився фактично проти власної волі.

"Питання "повертатися чи ні" переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши в неї в реанімаційній коробці, з однієї причини: мене намагалися вбити", пояснив опозиціонер.

Він зауважив, що його не цікаві витівки "слуг Путіна", які фабрикують проти нього нові кримінальні справи.

"Я вижив. І зараз Путін, який віддав наказ про моє вбивство, верещить на весь свій бункер і велить своїм слугам зробити все, щоб я не повернувся. Слуги діють як зазвичай: фабрикують нові кримінальні справи проти мене", - додав Навальний.

Він підкреслив, що спеціально обрав авіарейс російської компанії "Побєда".

Нагадаємо, Навальний провів кілька останніх місяців у Берліні, де відновлювався після ураження бойовою отрутою "новачок". Попри безліч доказів причетності російської влади до замаху у Кремлі спростовують спробу вбити опонента.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Володимира Путіна почала рішуче діяти в справі щодо отруєння опозиціонера Олексія Навального. Кремль вирішив захищатися і наносити ударило країнах, які покарали режим Путіна за жахливий злочин жорсткими санкціями. 30 грудня МЗС РФ викликав послиню Великої Британії Дебору Броннерт, якій вручили ноту про розширення санкційного списку британських підданих, яким заборонений в’їзд в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?