Навальний повідомив, що Путін вже все визнав у справі про його отруєння
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний повідомив, що Путін вже все визнав у справі про його отруєння

Навальний повідомив, що Путін вже все визнав у справі про його отруєння
Джерело:  online.ua

Лідер російської опозиції Олексій Навальний вважає, що очільник Крелмя Володимир Путін "все визнав" у скандальній справі про його отруєння "Новачком". Така заява опозиціонера пролунала після того, як Путін вперше вирішив прокоментувати нове масштабне розслідування іноземних журналістів про можливу причетність співробітників ФСБ РФ до отруєння Навального. Російський диктатор публічно висміяв висновки журналістів, наголосивши, що політика вбили б, якби цього хотіла влада РФ. Окрім того, він додав, що Навальний користується підтримкою спецслужб США. Нова заява Володимира Путіна з цього приводу пролунала під час великої пресконференції 17 грудня, передає ONLINE.UA.

"Я подивився. Путін все визнав. У своєму стилі (цру-цру), але все визнав. Зрозумів, що неможливо заперечувати наші залізобетонні докази. Тобто так, ФСБ їздило за мною назирці 4 роки, але не труїли. Тому що "Якщо хотіли б отруїти, то вийшло б", — заявив Олексій Навальний.

Варто зазначити, що після закінчення прес-конференції президента Володимира Путіна російський журналіст звернувся із запитанням до його незмінного речника Дмитра Пєскова.

"Було розслідування, за Навальним було стеження. Це доведено. Чому?", - поцікавився представник ЗМІ.

Після цього прессекретар президента РФ визнав стеження спецслужб за Навальним, через нібито "стирчання вух спеціальних служб інших держав і висловлювань із закликами про повалення влади". На уточнююче запитання, чому тоді Навального не врятували від отруєння, Дмитро Пєсков відповів: "Це не до мене".

Як уже згадувалося раніше, Bellingcat і The Insider у співпраці з Der Spiegel і CNN з'ясували, що до отруєння відомого російського опозиційного політика Олексія Навального речовиною "Новічок" в аеропорту Томська причетна Федеральна служба безпеки Росії. Видання Times з посиланням на анонімні джерела в західній розвідці заявило, що агенти російської держбезпеки намагалися повторно отруїти опозиціонера перед його відльотом до Берліна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін нарешті прокоментував проблему з водою в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?