Навальний припустив, хто його міг отруїти
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний припустив, хто його міг отруїти

Навальний припустив, хто його міг отруїти
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний не виключає, що міг стати жертвою отруєння. На користь цього свідчить те, що раніше він ніколи не страждав на будь-яку «алергічну реакцію», яку отримав під час перебування у СІЗО. Про це політик заявив на своєму сайті, передає ONLINE.UA.

За словами Навального, перші ознаки погіршення здоров’я він помітив вранці 27 липня. Вже за годину у нього почалось печіння в області чола і шкіри навколо очей.

«У мене ніколи не було алергії. Ні на їжу, ні на пилок, ні на що інше. Вночі прокидаюся від того, що обличчя, вуха і шия горять і колються. Ранком прокинувся, мене побачив співкамерник, витріщив очі і сказав: тобі терміново треба до лікаря», – розповів Навальний.

Як стверджує політик, його обличчя опухло так сильно, що повіки збільшилися до розміру м’яча для пінг-понгу, а замість очей були щілинки:

«В результаті, від ударних доз ліків набряк почав спадати, і до обіду я вже був схожий просто на людину, яка безпробудно пила два місяці».

Навальний припускає, що його могли отруїти, але виключає, що це могли бути співробітники СІЗО.

«Те, що отруїли місцеві менти, я виключаю – вони були шоковані моїм виглядом і тим, що відбувається, більше за мене», – пише опозиціонер.

Навальний вважає, що під час прогулянки або дзвінків, коли з камери виводили всіх ув’язнених, туди могли зайти «якісь люди». Якщо так і було, то «версія про отруєння стає дуже вагомою».

«Якщо ні, то тоді зростає версія про унікальний медичний випадок. Коли-небудь його назвуть «одноразова гостра алергічна реакція Навального», – зазначив політик.

Нагадаємо, що кілька днів тому Олексія Навального було затримало поліцією під час ранкової пробіжки біля власного будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?