«Як дурень»: у Москві ОМОН затримав ворога Путіна – Навального
Категорія
Світ
Дата публікації

«Як дурень»: у Москві ОМОН затримав ворога Путіна – Навального

«Як дурень»: у Москві ОМОН затримав ворога Путіна – Навального
Джерело:  online.ua

У Москві знову затримали одного з лідерів російської опозиції Олексія Навального. Про це він сам повідомив в своєму Instagram, інформує ONLINE.UA .

За словами політика, загін ОМОНу затримав його біля власного під’їзду, коли він вийшов з дому на ранкову пробіжку.

«Правду кажуть, що іноді спорт шкідливий для здоров'я. Вийшов з дому сьогодні побігати і купити дружині квіти, у неї сьогодні день народження... Біля під’їзду маленький автобус з ОМОНом і мене затримали. Зараз я, як дурень, перебуваю у трусах у відділенні поліції», – розповів Навальний.

Відомо, що зараз політик знаходиться у відділку поліції Даниловського району Москви. Незважаючи на затримання, він має право користуватися мобільним телефоном – саме через це відео з поліцейського відділку і було опубліковане.

За словами адвоката Навального Ольги Михайлової, її клієнт був затриманий за повторне порушення правил організації мітингу. Адміністративна справа заведена «за заклики до неузгодженої акції по допуску незалежних кандидатів на вибори до Московської міської думи». Як повідомила прес-секретар Навального Кіра Ярмиш, протоколу затримання поки немає.

Нагадаємо, що вперше цього літа Навального затримали 12 червня, під час мітингу на підтримку журналіста Івана Голунова. Однак тоді лідера російських лібералів швидко випустили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?