В Москві розігнали мирний мітинг: затримали Навального та сотні людей – відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Москві розігнали мирний мітинг: затримали Навального та сотні людей – відео

В Москві розігнали мирний мітинг: затримали Навального та сотні людей – відео
Джерело:  online.ua

Поліція Москви жорстко розігнала марш в підтримку журналіста Івана Голунова. Очевидці повідомляють про затримання не менше 200 учасників акції. За інформацією ONLINE.UA, підрозділи ОМОН та Росгвардії застосували для розгону гумові кийки та інші спецзасоби.

На відео, опублікованому в Twitter, можна побачити, що автомобілі комунальних служб навмисно обливали учасників маршу водою. Під час затримання одного з учасників маршу поліцейські вдарили головою об залізний стовп.

За даними російських журналістів, серед затриманих є один з лідерів демократичної опозиції Олексій Навальний. Після затримання громадян відвозять по різних відділках поліції для складання акту про участь у несанкціонованому мітингу. За це, згідно російського законодавства, людині загрожує до 30 діб арешту.

Іван Голунов, на підтримку якого зібрався марш в центрі Москви, є журналістом російсько-латвійського інтернет-видання «Медуза». Кілька днів тому він був заарештований московською поліцією за звинуваченням у зберіганні наркотиків. Однак після широкого громадського резонансу правоохоронці були змушені відпустили Голунова з-під арешту та зняти висунуті проти нього звинувачення.

Нагадаємо, що вчора президент США Трамп накинувся на відомого політика з образами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?