Навального заборонили знімати ЗМІ при поверненні в Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Навального заборонили знімати ЗМІ при поверненні в Росію

Навального заборонили знімати ЗМІ при поверненні в Росію
Джерело:  online.ua

Російський режим заборонив знімати повернення опозиційного політика Олексія Навального, який пережив замах з отруєнням на батьківщині. Факт такої заборони підтвердили на рівні аеропорту Внуково, де приземлиться рейс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

За оприлюдненими даними, мотивом для заборони трансляцій та знімання стало нібито поширення коронавірусу COVID-19.

"З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції, а також забезпечення безпеки перебування пасажирів і гостей Міжнародного аеропорту Внуково масові заходи, в тому числі організація діяльності засобів масової інформації на території аеровокзального комплексу тимчасово не проводяться", - наголосили в адміністрації аеропорту.

Водночас у пресслужбі установи додали, що відео пасажирів рейсу з Берліна "буде надано".

Нагадаємо, Олексій Навальний кілька останніх місяців провів у Німеччині, де він лікувався та відновлювався після отруєння. "Берлінським пацієнтом" чи "блогером" його називали представники російської влади, коли посадовців питали про опозиціонера та резонансний інцидент.

Нещодавно стало відомо, що проти Навального напередодні Нового року завели кримінальну справу. До січня про неї жодне правоохоронне відомство РФ не оголошувало.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олексій Навальний, який лікувався у Німеччині після резонансного отруєння, оголосив про плани повернутися на батьківщину. Політик планує здійснити задум вже незабаром, 17 січня.

Він нагадав, що опинився за кордоном проти власної волі, адже пережив замах і потребував порятунку. Для повернення на батьківщину політик обрав рейс російської авіакомпанії "Побєда".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?