Навідник вогню з Миколаєва пояснив свої дії забороною доньці вивчати у школі російську мову
Категорія
Україна
Дата публікації

Навідник вогню з Миколаєва пояснив свої дії забороною доньці вивчати у школі російську мову

Навідник вогню з Миколаєва пояснив свої дії забороною доньці вивчати у школі російську мову
Джерело:  online.ua

Мешканець Миколаєва, якого затримали за наведення російських ракет по місту, почав виправдовуватися. Він пояснив свої дії тим, що його доньці заборонили вивчати предмети у школі російською мовою. 

Джерело: мер Миколаєва Олександр Сєнкевич

Коригувальнику з Миколаєва не сподобалось скасування вивчення російської мови

З голови не виходить у мене один, не знаю як назвати, кретин, якого взяли за те, що він наводив ракети на Миколаїв. У своїх виправданнях він сказав, що зробив це, тому що у Миколаєві його донці заборонили вивчати предмети російською мовою. У людини повністю відсутнє логічне мислення. Вона не розуміє, що ці речі пов'язані між собою. Росія напала на Україну, а після цього ми прийняли рішення зупинити навчання мовою окупанта, - сказав мер Миколаєва.

Також він розповів, що коригувальник вогню за 30 років незалежності не зміг вивчити українську мову.

Якщо тобі так не подобається все пов'язане з Україною – вали звідси, вали з цієї країни, їдь у Росію-матінку і живи там, ходи на вулицю в дерев'яний туалет.

Нагадаємо, що 18 липня глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що окупанти в Telegram пропонують за координати українських об'єктів 1000-1500 грн і обіцяють анонімність, проте спецслужби України ефективно виявляють навідників і "потихеньку ловлять".

СБУ затримала ще одного коригувальника ракетних ударів по Миколаївщині

4 липня СБУ повідомила, що затримала коригувальника, який передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх руху у регіоні.

Зрадник ініціативно «зливав» данні через групи в соціальних мережах та месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами.

За його інформацією окупанти неодноразово завдавали артилерійські та ракетні удари по місту.

Під час обшуку у затриманого коригувальника ворожого вогню вилучено засоби зв’язку, що містять докази його злочинної діяльності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?