Навіщо насправді росіяни скинули авіабомби на Зміїний — пояснення ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо насправді росіяни скинули авіабомби на Зміїний — пояснення ЗСУ

Навіщо насправді росіяни скинули авіабомби на Зміїний — пояснення ЗСУ
Джерело:  online.ua

У ніч проти 11 лютого армія Російської Федерації скинула 4 авіабомби на острів Зміїний. Для цього окупанти використали два бомбардувальники Су-24М. На переконання речниці ОК "Південь" Наталії Гуменюк, нові атаки загарбників – це ще один спосіб для РФ досягти бодай якихось "успіхів" на полі бою.

Джерело: "24 Канал"

Гуменюк назвала головну ціль удару росіян по Зміїному

За словами речниці ОК "Південь", у такий спосіб окупанти фактично добивають те, що не забрали, коли руки були зайняті "жестом доброї волі".

Вони імітували "жест доброї волі": зібрали все, що могли, склали на ті човники, що в них залишалися, і швиденько втекли звідти, – зазначила Наталя Гуменюк.

Вона звертає увагу на те, що армія РФ не вистояла на тлі потужнх ударів Збройних сил Україи і відмовився від ідеї розгорнути там комплекс ППО, який міг би стати заміною крейсера "Москва".

Техніки там залишено багато, але увага до Півдня певним чином змусила ворога імітувати собі такі перемоги, – зосередила увагу вона.

Наталя Гуменюк також нагадала, що російські загарбники не можуть отримати успіхів на полі бою.

Фото - скриншот

Армія РФ почала стрімко слабшати

Що важливо розуміти, наразі армії РФ бракує потужностей довести свою значущість і військово-політичному керівництву.

Тому отак ризикнули й пролетіли аж туди, – пояснює речниця ОК "Південь".

За словами Наталі Гуменюк, приблизно за тиждень до ударів по Зміїному росіяни спробували зробити розвідувальний обліт, однак їм не вдалося цього зробити.

Саме тому, користуючись наслідками масованої ракетної атаки, прикриваючись продовженням цих дій, зробили собі таку штучну перемогу, – пояснила Наталя Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?