Навіщо росіяни вирішили повністю знищити Маріупольський драмтеатр — пояснення експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіщо росіяни вирішили повністю знищити Маріупольський драмтеатр — пояснення експерта

Навіщо росіяни вирішили повністю знищити Маріупольський драмтеатр — пояснення експерта
Джерело:  online.ua

Ще 23 грудня очільник Міністерства культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко офіційно підтвердив, що армія РФ повністю знищила будівлю драматичного театру у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області. Військовий експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак озвучив свою версію того, чому насправді окупанти втілили в життя це безглузде та жахливе рішення.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Росіяни намагаються приховати сліди своїх злочинів від людства

Як вважає Іван Ступак, росіяни справді вірять в те, що знищення рештків будівлі драматичного теарту у Маріуполі допоможе їм приховати свої злочини.

Вони в цьому впевнені. Я поясню логіку їхній дій. Це логіка приховування своїх злочинів - це як робили нацисти у Другу світову, а зараз цим займаються рашисти. Вони собі міркують так: якщо вони зносять усі ці об'єкти, то в них немає впевненості в тому, що всі ці об'єкти залишаться під їхнім контролем. У них є розуміння: якщо сюди зайдуть українці, то вони почнуть робити експертизи, знайдуть докази того, що ці будівлі були обстріляні російською технікою. Після цього неможливо буде приховати, що усі злочини робили росіяни, а не українська армія, як стверджує Кремль. Неможливо буде приховати, що на Маріупольський драмтеатр скинули таку бомбу, яка є на озброєнні у РФ, але немає на озброєнні в України, - пояснює військовий експерт.

За словами Івана Ступака, росіяни звикли називати фото- та відеодокази, які в української сторони, фейками, щоб змусити повірити громадян РФ у свою безневинність.

Окупанти працюють за схемою "нет тела — нет дела". Це ж класичний догмат Російської Федерації, — зазначає військовий експерт Українського інституту майбутнього.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?