Навіщо це робити: Путін накинувся на Україну з новими звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Навіщо це робити: Путін накинувся на Україну з новими звинуваченнями

Навіщо це робити: Путін накинувся на Україну з новими звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін вирішив озвучити нові претензії українські владі, зазначивши, що ті, хто очолював Україну і наживався на ній, підіграють західним країнам у прагненні роз'єднати РФ й Україну. Нахабні звинувачення на адресу українських політиків пролунали на тлі 6-ї річниці розстрілів учасників української Революції Гідності, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Путін вирішив нагадати усім, що засновники українського націоналізму ніколи не говорили, що потрібно обов'язково посваритися з Росією.

"Як це не здасться дивним, у їхніх фундаментальних працях ХІХ століття написано, що Україна: а) вона багатонаціональна і повинна бути федеративною державою і б) вибудувати обов'язково хороші відносини з Росією. Нинішні націоналісти це, мабуть, забули. Я вам скажу, чому вони це призабули. Знаєте чому? Тому що в них у табелі про ранги найголовніше – не турбота про інтереси українського народу. Який інтерес у українського народу, якщо в результаті розриву відносин із Росією втрачено ракетобудування, суднобудування, авіаційне будування, двигунобудування, відбувається фактично деіндустріалізація країни? Ну який же тут інтерес?", - поцікавився глава Кремля.

За його словами, Світовий банк вимагає припинити перехресне субсидування.

"Ну чого ж тут доброго? Або змушують їх вивозити кругляк із Карпат. Скоро Карпати всі лисі будуть. Навіщо це робити, коли ми, об'єднуючи зусилля, багаторазово підвищуємо свої конкурентні переваги? Навіщо ж це втрачати? Навіщо це все потрібно було викидати, заради чого? Тому що ті, хто очолював Україну або добрався до влади в Україні, вони переслідували особисті інтереси", - заявив російський президент.

Путін також цинічно додав, що будь-яке об'єднання Росії і України, їхніх можливостей і конкурентних переваг – це створення конкурентів, глобального конкурента - Європі і в світі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Володимир Путін шокував новим рішенням щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?