Навіщо я це подивився: Каменських шокувала фанатів новим епатажним кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навіщо я це подивився: Каменських шокувала фанатів новим епатажним кліпом

Навіщо я це подивився: Каменських шокувала фанатів новим епатажним кліпом
Джерело:  online.ua

Зірка українського шоубізнесу Настя Каменських, яка виступає сольно під сценічним ім'ям NK, представила новий яскравий кліп Elefante - він був опублікований на офіційному YouTube-каналі виконавиці, передає ONLINE.UA.

Нову свою пісню красуня виконала іспанською мовою під традиційні українські мотиви. Але найбільше обговорень викликав відеоряд до пісні. У кліпі сама співачка постійно демонструє свої сексуальні форми, приймає неоднозначні пози і виконує еротичні рухи. Крім того, в кліпі з'являється темношкірий чоловік з хоботом слона, танцюрист у леопардовому комбінезоні та інші епатажні учасники.

Артистка каже, що намагалася передати настрій латиноамериканського карнавалу "сміливим ф'южн мелодійної української сопілки з латиноамериканськими битами", а також магічними персонажами і яскравими фарбами.

Чимало фанатів зізналися, що кліп викликав у них неоднозначні емоції.

"Навіщо я це подивився?; епатажу забагато - пора зупинитися; хотілося б чогось більш глибокого, а не тільки красивого тіла; як багато дизлайків; де Настя, яка співала про кохання та вірність? повернись", - пишуть розчаровані шанувальники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  23 травня відгриміло розкішне весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа.  За словами друга молодят, відомого артиста Андрія Данилка, тільки банкет обійшовся парі у близько 3 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?