Шокуюча сума: скільки коштувало весілля Потапа та Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шокуюча сума: скільки коштувало весілля Потапа та Насті Каменських

Шокуюча сума: скільки коштувало весілля Потапа та Насті Каменських
Джерело:  starhit.ru

23 травня відгриміло розкішне весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа. За словами друга молодят, відомого артиста Андрія Данилка, тільки банкет обійшовся парі у близько 3 мільйони гривень, передає ONLINE.UA з посиланням на "StarHit".

Вказано, що банкет у ресторані Fabius коштував 2,86 мільйона гривень.

"Церемонія одруження пройшла біля стильної арки, встановленій на фоні розкішного лісу. А от частували гостей Настя Каменських та Потап у великій скляній альтанці, поряд з якою встановили великі екрани. На урочистий захід прийшли чи не всі представники українського шоу-бізнесу, тому для них наречені склали особливе меню. Пригощали вітчизняний бомонд холодними закусками, салатом "Капрезе", хруcтким восьминогом, камчатськими крабами, фуа-грою та іншими делікатесами", - сказано в повідомленні.

Андрій Данилко зізнався, що вже встиг поспілкуватися з Настею Каменських. За його словами, співачка дуже хоче мати дітей.

"Будь-яка дівчинка цього хоче. Коли ми у перервах між зніманням базікали, Настя казала, що їй хочеться діток. І це природне бажання. Не завжди виходить поєднувати нормальне життя й успішну кар'єру. Сподіваюся, вони це зможуть зробити", – додав Андрій Данилко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що щасливі молодята Потап та Настя Каменських відправилися у медовий місяць і не забули поділитися романтичними кадрами на фоні морських краєвидів зі своїми прихильниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?