Навіть не віриться: співачка Адель сильно змінилася після розлучення з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навіть не віриться: співачка Адель сильно змінилася після розлучення з чоловіком

Навіть не віриться: співачка Адель сильно змінилася після розлучення з чоловіком
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Адель, яка нещодавно розлучилась зі своїм чоловіком, побувала на вечірці в Лос-Анджелесі, де привернула до себе чимало уваги. Фанати помітили, що красуня позбулася декількох зайвих кілограмів, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Володарка п'ятнадцяти премій Греммі не довго сумувала черезрозірвання шлюбу із Саймоном Конецьким і вже встигла відзначитись на кількох вечірках, зокрема, на дівич-вечорі Дженніфер Лоуренс. На одній із них зірка не лише вдосталь повеселилась, а й показала результати схуднення", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Адель усім відома своїми пишними формами, які їй лише додають впізнаваності і краси. Втім, чи то через стрес, чи через можливі тренування вона показала значно меншу вагу, ніж мала ще кілька місяців тому під час світських заходів. Красуня виконувала запальні танці в компанії її знайомих та переспівувала відомі пісні.

"Навіть не віриться - вона виглядає чудово; обличчя стало ще сексуальнішим; чарівна жінка - зайві кілограми її псують; надіємося, це тільки початок", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома американська співачка Дженніфер Лопес похизувалася ідеальним сталевим пресом на церемонії нагородження CFDA Fashion Awards у Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?