Навіть у Криму: Зеленський пояснив, чого добивається Україна
Категорія
Політика
Дата публікації

Навіть у Криму: Зеленський пояснив, чого добивається Україна

Навіть у Криму: Зеленський пояснив, чого добивається Україна
Джерело:  online.ua

Голова України Володимир Зеленський оголосив на Мюнхінській конференції, що місцеві вибори восени 2020 року повинні відбутися, зокрема, в ОРДЛО та на території Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію виступу під час заходів.

За його словами, саме такою є мета офіційного Києву, але це неможливо без відповідних політичних умов.

"Наше бажання сьогодні провести місцеві вибори по всій Україні, включно з окремими районами Донецької та Луганської областей в жовтні 2020 року. Хотілося б і на території Криму. Але зробити це без елементарних політичних умов неможливо для нас. Особливо, коли Росія інформує, що на Донбасі було видано 125 тисяч російських паспортів", - пояснив державний Лідер.

На думку Зеленського, населення окупованих районів Донеччини й Луганщини потребує виборів, які визнають у світі легітимними.

Нагадаємо, президентський візит до Мюнхена з нагоди пресконференції триватиме з 14 до 15 лютого. Лідер братиме участь у дискусіях з різних питань та вже виступив із промовою.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський під час виступу нагадав світові, що війна в Україні триває вже стільки часу, скільки тривала Друга світова війна. Конфронтація почалася з анексії Росією Криму і досі не завершилася. Він назвав конфлікт -перш за все війною в європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?