Навіть якщо не визнаємо: Яременко розповів про користь України від виборів в ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіть якщо не визнаємо: Яременко розповів про користь України від виборів в ОРДЛО

Навіть якщо не визнаємо: Яременко розповів про користь України від виборів в ОРДЛО
Джерело:  rbc.ua

Україна завдяки виборам в ОРДЛО може зрозуміти ступінь представництва місцевої влади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "РБК-Україна" голови парламентського комітету з зовнішньої політики Богдана Яременко.

За його словами, користь можлива, навіть якщо Київ не визнає результатів голосування. Парламентарій заявив, зокрема, пор відкриття "певного поля гри".

"Ми отримаємо хоча б якихось представників, до яких ми зможемо ставитися хоч трошки (довга пауза) терпимо, і з якими ми зможемо дозволити собі якісь форми діалогу", - пояснив Яременко.

Він нагадав, що наразі українська влада не має жодного каналу комунікації з ОРДЛО через московських ватажків так званих "ДНР" та "ЛНР".

Голова комітету також відзначив "величезні політичні труднощі" сучасного офіційного Києва у будь-яких контактах з представниками квазіреспублік.

Як повідомляв ONLINE.UA, Богдан Яременко під час інтерв'ю відповів на питання про реальний контроль Донбасу під час місцевих виборів. Він заявив, що голосування можливе лише за українським законом, тож в ОРДЛО повинні проходити вибори так само, як на інших триторіях держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?