Навколо фільму про Джокера спалахнув новий скандал - шокуючі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навколо фільму про Джокера спалахнув новий скандал - шокуючі подробиці

Навколо фільму про Джокера спалахнув новий скандал - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Американські журналісти дізналися, що в одній з ключових сцен фільму "Джокер", де легендарний клоун у виконанні Хоакіна Фенікса танцює на сходах, протягом майже двох хвилин звучить пісня Rock’n’Roll (Part 2) виконавця Garry Glitter. Його справжнє ім’я — Пол Гадд, і зараз він відбуває 16-річне покарання за сексуальне насильство над неповнолітніми, передає ONLINE.UA.

Ще 23 роки тому він відніс свій лептоп у ремонт, на жорсткому диску якого співробітники сервісу знайшли файли з дитячою порнографією. Після цього він втік у Іспанію.

"Вже у В’єтнамі Гліттер був звинувачений у зґвалтуванні шести жінок від 11 до 23 років, однак навіть після цього він уникнув покарання. Правосуддя відбулося тільки у 2015 році — він був визнаний винним в спробі зґвалтування, сексуального домагання і сексуальних відносинах з дівчиною молодше 13 років", - сказано в повідомленні.

Через цей трек фільм опинився в епіцентрі нового гучного скандалу. Окрім того, сам Гліттер претендує на виплати роялті. Враховуючи рекордні касові збори "Джокера", чек може бути чималим.

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм "Джокер" відзначився найбільшим успіхом  з-поміж усіх інших прем’єр, що відбувалися у жовтні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?