Навколо партії Зеленського розгорівся новий корупційний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Навколо партії Зеленського розгорівся новий корупційний скандал

Навколо партії Зеленського розгорівся новий корупційний скандал
Джерело:  online.ua

11 листопада очільник президентської політичної сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко нарешті відреагував на резонансний корупційний скандал, який розгорівся навколо партії українського лідера Володимира Зеленського після місцевих виборів 25 жовтня. Йдеться про те, що Михайла Попелича – новообраного від партії голови Воловецької ОТГ на Закарпатті – підозрюють у вимаганні хабара. Представник українського президента звернув увагу на те, що команда Зеленського очікує на справедливий вирок для політика. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "СН".

"Незалежно від партійної приналежності, хабарники й ті, хто розкрадає бюджети, мають бути суворо покарані. Ми не поділяємо чиновників на "своїх" і "чужих". "Слуга Народу" повністю підтримує справедливе розслідування справи та разом із усім суспільством очікує справедливих вироків за можливі корупцію і хабарництво", — наголосив очільник "Слуги народу".

Окрім того, політик поскаржився, що "навіть найретельніший добір кандидатів не гарантує їхньої стовідсоткової доброчесності". Олександр Корнієнко також вирішив заспокоїти українців, пообіцявши, що "імунітету" від переслідувань за корупцію та інші злочини не матиме ніхто.

"Усі мають бути рівними перед законом. Цей принцип ми з командою Президента Зеленського відстоюємо з перших днів роботи. Саме тому впевнені у невідворотності покарання для всіх, хто спробує наживатися на бюджетних ресурсах", — підкреслює пресслужба "Слуги народу".

Нагадаємо, 10 листопада на Закарпатті СБУ затримала новообраного від партії "Слуга Народу" голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича. Згідно з даними спецслужб, чиновник вимагав гроші від переможця тендеру на проведення ремонту місцевих доріг. Розмір хабаря становив 10% від суми вже укладеного з підрядником договору. Окрім того, зазначається, що в разі відмови Попелич погрожував підприємцю не підписувати акти виконаних робіт. Для передачі "відкату" посадовець залучив свого знайомого як посередника.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про новий розкол в Кабмін, який стався через карантин вихідного дня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?