Наввипередки зі штормом: Ді Капріо врятував людину у відкритому морі
Категорія
Світ
Дата публікації

Наввипередки зі штормом: Ді Капріо врятував людину у відкритому морі

Наввипередки зі штормом: Ді Капріо врятував людину у відкритому морі
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо врятував людину, яка опинилася сам на сам з відкритим морем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За відомостями журналістських джерел, постраждалий провів 11 годин у водах Карибського моря. Він випадково випав за борт круїзного лайнера у стані сп'яніння.

Відомо, що яхта Ді Капріо виявилася єдиним найближчим до місця події судном. Акторові вдалося знайти людину у бурхливому морі, незадовго до заходу сонця. Окрім того, незабаром очікувався шторм.

Врятованим опинився 24-річний француз. Він входив до екіпажу судна, яке належить компанії Club Med.

Актор передав постраждалого у руки берегової охорони. Йому надали усю необхідну допомогу.

Слід нагадати, що Ді Капріо - відомий меценат та активіст, який бореться за рятування природи. Він неодноразово виступав із закликами до протистояння кліматичним змінам та збереженню екосистем планети.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді 2019 року Лео Ді Капріо висунули на отримання статуетки"Оскар" за роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу... у Голлівуді. Він змагатиметься за нагороду у категорії найкращого актора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?