Найкраща чоловіча роль: стали відомі окремі кандидати на Оскар
Категорія
Культура
Дата публікації

Найкраща чоловіча роль: стали відомі окремі кандидати на Оскар

Найкраща чоловіча роль: стали відомі окремі кандидати на Оскар
Джерело:  online.ua

Низка кіностудій оголосила висуванців на престижну премію "Оскар" у номінації Найкраща чоловіча роль. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Indiewire.

Наразі відомо, що серед кандидатів - Леонардо Ді Капріо, Роберт Паттінсон, Метью Різ, Джонатан Прайс.

Висування Ді Капріо здійснили представники компанії Sony. Приводом стала його роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Його колега по стрічці Бред Пітт також отримав номінацію, однак у якості найкращого актора другого плану.

Метью Різ також висунутий від Sony за участь у фільмі "Прекрасний день по сусідству". Його "напарник" Том Генкс номінований як актор другого плану.

На думку стрімінгового сервісу Netflix, гідні отримати "Оскар" Джонатан Прайс за втілення образу Папи Римського Франциска у стрічці "Два папи". Актор Ентоні Гопкінс, який акомпанував йому у ролі попередника - папи Бенедикта - став номінантом у категорії найкращого у другому плані.

Як повідомляв ONLINE.UA, церемонія нагородження відбудеться 9 лютого 2020 року. Український фільм "Додому", створений режисером Наріманом Алієвим, відправлений на "Оскар". Він потрапив у категорію Міжнародного повнометражного фільму. Наразі стрічці потрібно пройти у шортлист. Його оприлюднять 16 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?