Найагресивніший противник - у Трампа планують безжалісно поквитатися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Найагресивніший противник - у Трампа планують безжалісно поквитатися з Путіним

Найагресивніший противник - у Трампа планують безжалісно поквитатися з Путіним
Джерело:  online.ua

Команда очільника Білого дому Дональда Трампа не полишає спроб жорстко поквитатися з російськи президентом Володимиром Путіним та його поплічниками. Так, нещодавно стало відомо, що у Палаті представників Конгресу Штатів озвучили пропозицію ввести безпрецедентно жорсткі санкції проти РФ, а також КНР та Ірану. Варто звернути увагу на те, що ініціатива належить членам Республіканської партії, лідером якої є президент США Дональд Трамп. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Згідно з попередніми даними, про наміри ввести жорсткі санкції проти Кремля йдеться у доповіді партійного комітету, до складу якого входить близько 150 конгресменів. Що важливо розуміти, РФ, КНР та Іран, на думку конгресменів-республіканців, – це "найагресивніші противники Вашингтона".
Щодо Росії, то у доповіді запропонували визнати державу спонсором тероризму.

Щодо Росії конгресмени США мають намір ввести санкції проти нафтогазових проєктів, російського суверенного боргу і підконтрольних Росії осіб за кордоном, а також розробити стратегію підтримки російського народу у його прагненні до демократії.

"Щодо Китаю планують ввести санкції проти керівництва Компартії через переслідування уйгурів і придушення протестів у Гонконзі. Щодо Ірану хочуть ввести санкції щодо певних секторів економіки та підтримуваних Іраном бойовиків за межами країни", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що команда очільника Кремля Володимира Путіна на нові ідеї Конгресу США наразі не відреагувала.

Як відомо, 10 червня стало відомо про те, що посли Євросоюзу на рік продовжили пакет санкцій проти Росії, запроваджених у зв’язку з незаконною окупацією Криму. Що важливо розуміти, санкції Євросоюзу передбачають заборону на імпорт до ЄС товарів з Криму і Севастополя; інвестиції в Крим чи Севастополь; туристичні послуги в Криму та Севастополі, зокрема, європейські круїзні лайнери не можуть заходити в кримські порти; експорт певних товарів та технологій до Криму, зокрема, у сфері транспорту, телекомунікацій та енергетики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер  Володимир Зеленський відповів на питання  журналістів про те, чи є наразі підстави вважати, що Крим знову повернеться в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?