Трамп ухвалив безпрецедентне рішення проти Путіна через "найбільший злочин в історії"
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп ухвалив безпрецедентне рішення проти Путіна через "найбільший злочин в історії"

Трамп ухвалив безпрецедентне рішення проти Путіна через "найбільший злочин в історії"
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп неочікувано для всіх офіційно наказав розсекретити документи, що стосуються розслідування зв'язків з Росією та російським президентом Володимиром Путіним, а також резонансного скандалу зі зламом електронної пошти його конкурентки на виборах 2016 року Гілларі Клінтон. Варто звернути увагу на те, що на це рішення американського лідера команда глави Кремля поки не відреагувала. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву Дональда Трмпа в Твіттері.

"Я в повній мірі дозволив розсекретити всі без винятку документи, що стосуються найбільшого політичного злочину в американській історії - пов'язаного з втручанням Росії. Точно так само це стосується і скандалу з електронними повідомленнями Гілларі Клінтон", - наголосив очільник Білого дому.

Варто звернути увагу на те, що юристи Дональда Трампа ще в 2018 році надали спецпрокурору Роберту Мюллеру письмові відповіді президента США на питання про втручання РФ в американські вибори 2016 року. Адвокати наголосили, що відповіді стосуються тем, пов’язаних з РФ, та лише тих подій, які відбувались до того, як Трамп став президентом. Що важливо розуміти, не було відповідей на питання, пов’язані з перебуванням Трампа на посаді президента, та зі звільненням директора ФБР Джеймса Комі нібито для того, щоб завадити розслідуванню втручання РФ у вибори 2016 року.

Як уже згадувалося раніше, в резонансному розслідуванні колишнього спеціального радника Роберта Мюллера і сенатського комітету з розвідки йдеться про те, що команда очільника Кремля Володимира Путіна втрутилася в президентські вибори 2016 року, щоб спробувати допомогти республіканцеві Дональду Трампу обратися. Окрім того, Мюллер навіть заявив, що офіційна Москва втручається в нинішню кампанію. Російська влада зразу ж назвала повідомлення про хакерські атаки російської держави на передвиборчу фірму Байдена "нісенітницею".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 6 жовтня представники очільника Кремля Володимира Путіна, французького лідера Еммануеля Макрона та президента США Дональда Трамп виступили з екстреною спільною заявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?