Найближчими днями - Лукашенко виступив з жорстким попередженням
Категорія
Світ
Дата публікації

Найближчими днями - Лукашенко виступив з жорстким попередженням

Найближчими днями - Лукашенко виступив з жорстким попередженням
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав не вважати поточну ситуацію в республіці катастрофічною. Він пообіцяв, що незабаром усі заворушення припиняться. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За словами президента, усі протестувальники нібито лише намагаються заробити трохи грошей, оскільки всі мітинги — проплачені.

"Ви люди робочі, знаєте, що гроші заробляються ось таким чином. Іноді, буває, на вулиці, але це недовго. Ну заробили трохи, тільки країну не треба руйнувати. Це ми дозволити не можемо, тому що знаємо, чого вона нам коштувала", - стверджує Лукашенко.

Він також визнав, ситуація в Білорусі надмірно політизована, однак не катастрофічна.

"У Мінську, ще десь, комусь не подобається. Це природно. Але це не повинно вас хвилювати, це моя проблема, яку я повинен вирішувати, і ми її вирішуємо. І, повірте, найближчими днями вирішимо", - додав державний лідер.

Нагадаємо, протести по всій країні тривають з 9 серпня, коли пройшли президентські вибори. Тисячі білорусів звинуватили Центрвиборчком і режим Лукашенка у фальсифікації, свідчення якої поширилися через медіа.

На підтримку людей, які виступили за проведення чесного голосування та відставки влади, висловилися Сполучені Штати, Євросоюз, Україна та багато інших країн. Водночас Мінськ звинуватив іноземні уряди у спробах таким чином вплинути на ситуацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, один із найвідоміших представників білоруської опозиції та колишній кандидат в президенти Валерій Цепкало виступив з новою гучною заявою — він наголосив, що Білорусь наразі не має можливостей для вступу в ЄС і навіть не повинна цього прагнути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?