Найгірший сценарій: у Зеленського "пом'якшили" жорстку ідею щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Найгірший сценарій: у Зеленського "пом'якшили" жорстку ідею щодо Донбасу

Найгірший сценарій: у Зеленського "пом'якшили" жорстку ідею щодо Донбасу

У фракції "Слуга народу" вважають, що згадана помічником президента Андрієм Єрмаком ідея про стіну на Донбасі - це метафора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

З відповідною заявою виступив лідер об'єднання у парламенті Давид Арахамія. За його словами, стіни безуспішно вже будували попередники чинного українського уряду.

"Це метафоричний вислів. Але це найгірший сценарій з тих, які розглядаються. Просто треба розуміти, що ми всі сценарії (розглядаємо)… Сценаріїв самих 8-10, але їхні комбінації за сотню перевалюють. І я багато разів казав, що президент, коли готується зараз до "нормандської зустрічі", то він розглядає з робочою групою з представниками сектору безпеки, дипломатами, науковцями всі сценарії, які можливі", - стверджує Арахамія.

Він пояснив, фракційні очільники проводили зустрічі зі згаданим Єрмаком та головою МЗС Вадимом Пристайко. Вони обговорили базові сценарії подій на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, кремлівський уряд також відреагував на заяву помічника президента щодо стіни на Донбасі. Представники Москви заявили, що Київ нібито спекулює на негативних варіантах майбутнього напередодні зустрічі лідерів "нормандської четвірки" у Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?