Найкраща тенісистка України успішно стартувала на супертурнірі в Італії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Найкраща тенісистка України успішно стартувала на супертурнірі в Італії

Найкраща тенісистка України успішно стартувала на супертурнірі в Італії
Джерело:  online.ua

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна успішно стартувала на турнірі WTA Premier Internazionali BNL d'Italia у Римі з призовим фондом $ 3076495.

Як повідомляє ONLINE.UA, в матчі другого колу Світоліна, посіяна під 8-м номером, перемогла французьку тенісистку Аліз Корне - 6:4, 7:6 (13:11).

Гра тривала 2 години 22 хвилини.

Читайте: Українка Світоліна виграла престижний турнір у Туреччині

У першому сеті Світоліна зробила брейк за рахунку 5:4, реалізувавши сет-бол з другої спроби.

Друга партія пройшла у запеклій боротьбі. Тенісистки обмінялися брейками на початку сету, після чого впевнено брали свої подачі.

На тай-брейку француженка спершу вийшла вперед, але Світоліна зуміла вирівняти становище. За рахунку 6:5 Еліна не реалізувала перший матч-бол на своїй подачі. Згодом відіграла декілька сет-болів суперниці і не реалізувала ще два матч-боли. Лиш з четвертої спроби українка дотисла суперницю - 13:11.

Читайте: Українські тенісисти виграли турнір в Узбекистані

Світоліна зрівняла рахунок у протистояннях з Корне. Тепер у тенісисток по дві перемоги.

Наступною суперницею Світоліної буде німкеня Мона Бартель. Раніше тенісистки зіграли три матчі. Дві перемоги здобула Світоліна (Лінц-2013 і Нюрнберг-2014) та один матч виграла німкеня (Хобарт-2014).

Додамо, що сьогодні матч другого кола зіграє Леся Цуренко. Друга ракетка України зустрінеться з американкою Венус Вільямс. Це перша зустріч тенісисток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?