"Найкрасивіша перша леді": Олена Зеленська зачарувала вишуканим образом
Категорія
Україна
Дата публікації

"Найкрасивіша перша леді": Олена Зеленська зачарувала вишуканим образом

"Найкрасивіша перша леді": Олена Зеленська зачарувала вишуканим образом
Джерело:  online.ua

Дружина президента України Олена Зеленська здійснила офіційний вихід у Брюсселі, під час якого продемонструвала вишуканий образ та ще раз підтвердила, що має відмінне почуття стилю. Шанувальники дружини глави держави не втомлюються повторювати, що саме вона - найкрасивіша перша леді в історії України, передає ONLINE.UA.

"Брюссель. Перший закордонний візит. Сьогодні мала можливість насолодитися чарівним містом та слідкувала за перебігом офіційних зустрічей Володимира.Хочу подякувати за гостинність дружині Глави Місії України при НАТО Інні Пристайко та дружині Посла України в Бельгії Тамарі Точицькій",- написала перша леді в своєму Instagram/

Так, в рамках офіційного візиту Олена Зеленська з'явилася перед військовими та персоналом лікарні у витонченій блакитній блузі з напівпрозорими рукавами. Для контрасту перша леді України одягнула класичні чорні штани, а довершила образ бежевими лакованими туфлями-човниками.

"Як мило вона виглядає; це найкрасивіша перша леді в історії України; так, пощастило нашому президенту; красива жінка; одяг бездоганний - виглядає дуже стильно; перша леді за яку не соромно; надіюся, їй теж вдасться змінити нашу країну на краще; один раз глянув - закохався", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олена Зеленська розповіла, як її чоловік планує проводити переговори з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?