Найстильніша перша леді в історії України: Олена Зеленська підкорила елегантним нарядом
Категорія
Культура
Дата публікації

Найстильніша перша леді в історії України: Олена Зеленська підкорила елегантним нарядом

Найстильніша перша леді в історії України: Олена Зеленська підкорила елегантним нарядом
Джерело:  online.ua

Перша леді України Олена Зеленська підкорила українців новим стильним нарядом, в якому з'явилася на зустрічі з українськими вчителями. Для заходу дружина президента України вибрала класичний образ - чорні широкі штани і блузу молочного відтінку з квітковим принтом. Шанувальники президентської сім'ї захопилися елегантністю Зеленської, передає ONLINE.UA.

Фото із зустрічі з українськими вчителями Олена Зеленська опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм. Під знімками перша леді України поділилася своїми враженнями від зустрічі з педагогами.

"Сьогодні ми з Володимиром вітали в Офісі Президента українських вчителів, які є фіналістами конкурсів "Вчитель року - 2019" і Global Teacher Prize Ukraine 2019. Спілкуватися з ними було дуже приємно! Я б дуже хотіла, щоб наші діти знайшли свого вчителя, людину, яканавчить їх вчитися і чиї моральні принципи вони успадкують. Викладачі, з якими ми мали можливість спілкуватися сьогодні - саме з таких ", - підписала кадри Зеленська.

Олена підкреслила, що її вразили історії з життя вчителів, якими педагоги поділилися з президентом і його дружиною під час зустрічі.

"Мене вразили багато історій з тих, якими вони поділилися з нами. Наприклад, про те, як вони проводять заняття на природі і пояснюють математичні формули на прикладі квітів. Про те, як вчать не окремим предметам, а в цілому життю. Ми з Володимиром дуже вдячні вам за вашу роботу. Ми пишаємося українськими вчителями, які виховують покоління розумних, людяних і спраглих знань дітей. Дякую! ", - додала Зеленська.

Українці не стали приховувати свого захоплення від нових фото Зеленської. Вони заявили, що пишаються тим, що в нашій країні така красива і мудра перша леді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді України і дружина президента Олена Зеленська взяла участь в щорічному обіді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН. Для цього заходу вона вибрала дуже елегантний костюм, в якому, на думку українців, затьмарила Мелані Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?