Найважче попереду: МОЗ виступило з жорстким попередженням
Категорія
Україна
Дата публікації

Найважче попереду: МОЗ виступило з жорстким попередженням

Найважче попереду: МОЗ виступило з жорстким попередженням
Джерело:  online.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов звернувся до українців з новою заявою — він закликав їх готуватися до важких днів та не залишати дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик, оприлюднений пресслужбою відомства.

За його словами, усі лікарі та посадовці працюють над подоланням епідемії.

"Найважчі тижні попереду, але я впевнений, що згуртувавшись український народ переможе будь-яку напасть, у тому числі і коронавірус. Шановні українці, заради вашої ж безпеки ми посилили карантинні заходи. Залишайтеся вдома. Карантин — це не канікули", - зазначив Степанов.

Він пояснив, міністерство продовжує роботу над медичною реформою. Наразі медики вже отримали єдиний протокол лікування інфікованих COVID-19.

"Ми зробили це за два дні, і вже зараз усі медики країни отримують чіткий алгоритм лікування хворих", - додав міністр.

Утім, він нагадав про відсутність вакцини або ж чітких ліків безпосередньо проти COVID-19. Українські медики використовують іноземний досвід у боротьбі.

Станом на ранок 2 квітня в Україні виявили 804 випадки коронавірусу COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Денис Шмигаль разом із міністром розвитку економіки Ігорем Петрашком організували онлайн-зустріч із представниками Американської торговельної палати в Україні. Сторонам вже вдалося детально обговорити діяльність в умовах карантину, який КМУ довелося запровадити, щоб зупинити поширення пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?