«Найвідоміший злочинець на волі» О. Джей. Сімпсон пообіцяв «розказати все» у Твіттері
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

«Найвідоміший злочинець на волі» О. Джей. Сімпсон пообіцяв «розказати все» у Твіттері

«Найвідоміший злочинець на волі» О. Джей. Сімпсон пообіцяв «розказати все» у Твіттері
Джерело:  online.ua

Скандально відомий футболіст, якого у 1994 році небезпідставно звинувачували у вбивстві своєї дружини та її коханця, О. Джей. Сімпсон (O.J. Simpson) став користувачем Твіттера. І відразу після цього, у першому ж своєму пості спричинив скандал, пообіцявши «розповісти все». Як повідомляє ONLINE.UA , «найвідоміший злочинець на волі», як називают Сімпсона, приєднався до Твіттера лише через два дні після 25-річчя вбивства своєї колишньої дружини Ніколь Браун Сімпсон і її друга Рона Голдмана.

На відео, опублікованому в соціальній мережі, О. Джей. багатозначно каже: «Мені потрібно ще дещо встигнути».

22-секундний відеоролик був записаний на фоні поля для гольфу в Лас-Вегасі, де проживає Сімпсон. У першу ж добу, після того, як колишній футболіст та актор приєднався до Твіттера, на його сторінку підписалося майже 500 тисяч чоловік.

Як відомо, зірка американського футболу О. Джей. Сімпсон був головним підозрюваним у вбивстві своєї дружини та її коханця. Всі доказі, зібрані на місці злочину, вказували на нього, як на ймовірного вбивцю. Тим не менш, суд виправдав Сімпсона. Багато хто вважає, що це було політичне рішення. Нібито влада побоювалась, що обвинувачувальний вирок О. Джей. Сімпсону знову сколихне чорношкіре населення Лос-Анджелесу до масштабних заворушень, як це було у 1992 році. Тоді в ході вуличних погромів загинуло 53 людини.

У коментарях під відео на сторінці Сімпсона деякі користувачі прямо натякають на його вину у вбивствах, запитуючи у нього, як він дивитись на себе щоранку в дзеркало та який хімічний засіб він може порадити для прибирання місце злочину.

У 2016 році справа О. Джей. Сімпсона лягла в сюжет чергового сезону серіалу «Американська історія злочинів».

Нагадаємо, що кілька днів тому українець став героєм польських ЗМІ після порятунку людей у масштабній ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?