Найвищу споруду Канади підсвітили на честь візиту Зеленського: фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Найвищу споруду Канади підсвітили на честь візиту Зеленського: фото

Найвищу споруду Канади підсвітили на честь візиту Зеленського: фото
Джерело:  online.ua

Найвищу споруду Західної півкулі – CN Tower у канадському Торонто прикрасила синьо-жовта ілюмінація. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter глави МЗС Канади Христі Фріланд, таке забарвлення зроблене з нагоди міжнародної Конференції з питань реформ в Україні, що проходить у Торонто.

Усю ніч вежа почергово підсвічувалася синьо-жовтими та червоно-білими кольорами, аби вшанувати канадсько-українську дружбу.

Конференція у Торонто триватиме по 4 липня. У минулому році подібний захід відбувся у Копенгагені, а в 2017 р. – у Лондоні. Головна мета конференції полягає в ознайомленні міжнародних партнерів з результатами проведених Україною реформ. Також на заході обговорюються подальші напрямки економічної допомоги Україні на цьому шляху.

Цього року для участі у конференції до канадського Торонто прибув президент Володимир Зеленський разом з великою урядової делегацією, яку очолює перший віце-прем’єр-міністр Степаном Кубів. У конференції також беруть участь представники приватного сектору та громадських організацій.

CN Tower – найвища споруда в світі з 1976 по 2007 рік. Її висота становить 553,3 метри. У 2008 році пальму першості у канадської вежі відібрала житлово-офісна будівля Бурдж Халіфа у Дубаї.

Нагадаємо, що сьогодні Канада оголосила про відмову пускати до себе жителів ОРДЛО з російськими паспортами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?