НАЗК додало компанію Xiaomi до списку міжнародних спонсорів війни
Категорія
Україна
Дата публікації

НАЗК додало компанію Xiaomi до списку міжнародних спонсорів війни

НАЗК додало компанію Xiaomi до списку міжнародних спонсорів війни
Джерело:  online.ua

Нацагентство з питань запобігання корупції внесло китайську корпорацію Xiaomi до списку міжнародних спонсорів війни, оскільки компанія продовжує працювати на російському ринку, попри розв'язану Кремлем війну проти України. 

Джерело: пресслужба НАЗК

Xiaomi потрапила до списку міжнародних спонсорів війни 

НАЗК внесло китайську корпорацію Xiaomi Corporation до переліку міжнародних спонсорів війни через те, що компанія не просто продовжила свою роботу в Росії після повномасштабного вторгнення, але і досі залишається лідером з продажу смартфонів у державі-терористі, - йдеться у повідомленні відомства.

У НАЗК зазначили, що з 2018 року китайська компанія лідує на російському ринку з обсягів торгівлі.

На території РФ працює велика мережа магазинів та сервісних центрів Xiaomi.

За інформацією НАЗК, на тлі злочинних обстрілів та ракетних атак армії РФ по Україні, китайська компанія збільшила обсяги експорту власної продукції до РФ на 39% у третьому кварталі минулого року.

Зараз компанія активно відновлює набір персоналу у свої російські офіси і оголосила про офіційний старт продажів флагманських смартфонів. Це прямо свідчить про те, що Xiaomi Corporation спонсорує військову агресію Росії проти України, - підкреслили у НАЗК.

Що тепер чекає на компанію Xiaomi

Тепер компанію внесуть до бази даних World-Check, яка здійснює облік осіб та організацій із підвищеним ризиком.

Її використовують у всьому світі для виявлення та управління фінансовими, регуляторними та репутаційними ризиками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?