Названа найбільш високооплачувана телеакторка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названа найбільш високооплачувана телеакторка

Названа найбільш високооплачувана телеакторка
Джерело:  online.ua

Найбільш високооплачуваною телеакторкою 2018 року за версією журналу Forbes стала Софія Вергара. За даними видання, вона за рік заробила 42,5 мільйона доларів. Журналісти порахували дохід красуні у період з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року, передає  ONLINE.UA.

Найбільша частина цієї суми дісталася актрисі за роботу в телешоу "Американська сімейка."  Софія Вергара займає перший рядок у рейтингу Forbes серед найдорожчих телевізійних акторок усьоме.

"На другому місці в рейтингу опинилася актриса "Теорії великого вибуху" Кейлі Куоко з доходом 24,5 мільйона доларів на рік. А замкнула трійку лідерів Еллен Помпео з серіалу "Анатомія пристрасті" з 23,5 мільйона доларів", - сказано в повідомленні.

Софія Вергара - колумбійська й американська акторка і модель. Слава до неї прийшла, коли вона стала співведучою двох телепередач на каналі Univisión наприкінці 1990-х. Перша її роль в англомовному фільмі — «Ганяючись за Папі» (Chasing Papi), що вийшов у 2003. Надалі вона грала в бойовику Джона Сінґлтона«Кров за кров» (2005) і двох фільмах Тайлера Перрі — «Знайомство з Браунами» (2008) і «Мадея у в'язниці» (2009); за роль в останньому фільмі вона була номінована на премію ALMA.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  режисерка фільму "Диво-жінка-2" Петті Дженкінс опублікувала у мережі перші кадри блокбастеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?