Названа несподівана користь пива
Категорія
Технології
Дата публікації

Названа несподівана користь пива

Названа несподівана користь пива
Джерело:  online.ua

Крафтове пиво в помірній кількості корисно для здоров'я. Цей напій покращує роботу кишечника, підсилює імунітет і сприяє нормалізації сну. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету Небраски, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

На підставі проведеного дослідження експерти відзначили, що в сортах пива, в яких дріжджі додаються після бутилювання, міститься до 50 мільйонів пробіотичних бактерій. Ці живі організми, по ствердженню вчених, приносять користь організму.

Експерти підкреслили, що в основному на ринок надходять лагери, які позбавлені корисних властивостей крафтового пива, так як піддаються пастеризації та фільтрації.

Незважаючи на корисність крафтового пива, вчені не рекомендують вживати більше однієї пляшки напою в день. Вони нагадують, що безпечної дози алкоголю не існує і навіть помірне вживання спиртних напоїв збільшує ризик інсульту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що медики назвали найбільш безпечні для здоров'я алкогольні напої, які краще пити на Новий рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?