Названа ведуча нового сезону шоу "Зважені та щасливі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названа ведуча нового сезону шоу "Зважені та щасливі"

Названа ведуча нового сезону шоу "Зважені та щасливі"
Джерело:  online.ua

Ведучою сьомого сезону  популярного українського шоу "Зважені та щасливі"  стане тренер п'яти сезонів проекту Аніта Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал  СТБ.
Зовсім скоро стартують зйомки нового сезону реаліті-шоу про схуднення "Зважені та щасливі".
Цього року боротися із зайвою вагою за нове, здорове життя будуть сімейні пари. Змінюватися учасникам, прищеплюючи любов до спорту, допоможуть тренери шостого сезону - український боксер В'ячеслав Узелков та його дружина Марина Боржемська-Узелкова.
Крім того, телеканал повідомив, що Аніта Луценко повертається в проект, але вже в новому амплуа - ведучої.
Читайте також: Названо ведучих Євробачення-2017: з'явилося відео
"У цьому сезоні ми хотіли, щоб ведуча не просто виступала підтримкою для учасників, а була максимально залучена в процес їх схуднення і проходження випробувань. Такого ефекту можна домогтися тільки з людиною, яка розуміє "кухню" проекту зсередини. Аніта прекрасно знає всі підводні камені "зваження...". Її досвід п'яти попередніх сезонів показав, що вона вміє по-справжньому мотивувати товстунчиків не здаватися і продовжувати боротьбу із зайвими кілограмами. Крім того, Аніта у прекрасній фізичній формі, що дозволить їй деякі випробовування попередньо тестувати самій, щоб уже під час конкурсів допомагати учасникам практичними порадами. Ми раді, що Аніта знову з нами", - коментує зміни керівник проекту Євген Тунік.


"Я люблю ставити перед собою нові завдання, а стати телеведучою - це новий щабель розвитку себе. Новий рівень. Коли я була тренером проекту, і весь час проводила в залі на тренуваннях, мені було дуже цікаво, що ж відбувається під час конкурсів. Більш того, я мріяла відчувати ці конкурси на собі! Я щаслива, що тепер у мене буде така можливість. Я хочу бути не просто підтримкою, а допомагати учасникам практичними порадами. Крім того, у мене є дар переконання, тому я зможу спонукати товстунчиків до змін, мотивувати і покращувати показники", - коментує своє повернення Аніта.
Нагадаємо,  Аніта Луценко у зв'язку з народженням дитини брала паузу в роботі на проекті. Вона народила доньку Мію 7 червня 2016 року.
Ведучій шостого сезону шоу - співачці Яну Соломко команда проекту дякує за прекрасну співпрацю.
"Ми вдячні Яні за ту щирість, з якою вона ставилася до учасників проекту. В її особі вони завжди знаходили справжню підтримку і турботу, і відповідали їй взаємністю. Під час проекту Яна дуже виросла, як телеведуча. Будучи молодою мамою, вона стійко витримувала напружений знімальний графік. Але ми розуміємо, що Яна в першу чергу - артист, який має свої проекти та прагне розвиватися в цьому напрямку. ми бажаємо Яні нових звершень в музичній кар'єрі і будемо із задоволенням стежити за її успіхами", - сказав директор ТО Олексій Гладушевський.


"Зважені та щасливі" - це шоу, в якому учасники намагаються скинути зайву вагу і привести своє тіло в форму, в чому їм допомагають спеціальні тренування і завдання. Крім того, вони дотримуються правильного харчування.
Як повідомляв ONLINE.UA,  переможцем шостого сезону популярного українського шоу "Зважені та щасливі" став найважчий учасник в історії проекту - Аркадій Василишин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?