Названі люди Трампа, які, швидше за все, займуться Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Названі люди Трампа, які, швидше за все, займуться Україною

Названі люди Трампа, які, швидше за все, займуться Україною
Джерело:  online.ua

Після вступу на посаду президента США  Дональда Трампа, Україною займатимуться або віце-президент Майкл Пенс, або кандидат на пост держсекретаря Рекс Тіллерсон.
Таку думку висловив політичний експерт Євген Магда в своїй статті для ONLINE.UA.
Зокрема, він розповів, якими будуть відносини Дональда Трампа і України.
"Сьогодні немає підстав говорити, що Україна буде серед зовнішньополітичних пріоритетів нового американського президента. Його прагнення "Зробити Америку знову великою" буде орієнтовано на питання внутрішньої політики. У зовнішній пріоритетами будуть відносини з ЄС, Китаєм, Росією, передбачати конкретику поки непросто. Україною будуть займатися або Майкл Пенс, віце-президент з іміджем консервативного яструба, або вже згаданий Рекс Тіллерсон, позиція якого буде формуватися Держдепартаментом", - вважає експерт.

Читайте також: Смертельна зброя для Києва: в Україні розповіли, чи можна вірити людині Трампа
Магда додав, що Україні необхідні перетворення всередині країни, щоб привернути до себе інтерес США.
"Україні необхідно, в будь-якому випадку, відмовитися від позиціонування себе як найбільшої європейської проблеми і спробувати постати як "держави можливостей", залучити до себе інтерес. Для цього необхідні не стільки зовнішньополітичні ініціативи, скільки перетворення всередині країни. Республіканці славляться більшою вимогливістю до зовнішньої політики, тому шанси на помилку в вибудовуванні нових відносин з Вашингтоном повинні бути мінімізовані", - зазначив він.
Більше  читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Трамп, Україна і Росія: чотири важливих питання і відповіді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?