Названі найпопулярніші і незвичайні імена дітей в Україні за 2017 рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі найпопулярніші і незвичайні імена дітей в Україні за 2017 рік

Названі найпопулярніші і незвичайні імена дітей в Україні за 2017 рік
Джерело:  online.ua

У 2017 році найпопулярнішими дитячими іменами в Україні стали Анастасія та Артем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Читайте також: Україна частково визнає документи, видані на окупованому Донбасі: названий перелік

Крім вищеназваних імен, найчастіше в минулому році українці називали своїх дочок Софіямі, Аннами, Маріями, Полінами, Вікторіями і Вероніками. Також до числа найпопулярніших імен для дівчаток в Україні потрапили - Злата, Єва, Соломія та Мілана.

Для новонароджених синів українці вибирали наступні імена: Владислав, Дмитро, Іван, Матвій, Максим та Олександр. Також до числа найпопулярніших імен для хлопчиків увійшли - Назар, Тимофій та Ілля.

Також в Мін'юсті зазначили, що в 2017 році при реєстрації дітей деякі українці вразили креативністю, вибравши для своїх дітей незвичайні імена. Зокрема, серед юних українок в країні з'явилася Золушка, Кукла, Олімпіада, Мадонна, Беллатрісса, Керолайн, Вевея, Нух, Осійохон.

У рейтинг найбільш незвичайних імен для хлопчиків за підсумками 2017 року увійшли: Цезар, Потап, Дьюдонне-Рене, Шавкавбек, Аполлон, Одіссеас, Конор, Роял, Харлампій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Україні була запущена нова програма з видачі свідоцтва про народження дитини прямо в пологовому будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?